Сторінки

вівторок, 24 квітня 2012 р.

Віденський Штрудель

Найвідомішими національними солодощами Австрії є "Віденський Штрудель" та торт "Захер". Торт скуштувати ще не довелося, на відміну від штруделя, який вперше я спробувала в кафе біля Віденської Опери. І це було дійсно дуже смачно! І вже тоді, трошки поколупавшись в ньому, дослідивши всі інгредієнти та звіривши потім їх з інтернетом, я вирішила приготувати штрудель вдома :) І мені це вдалося - штрудель вийшов такий самісінький як і "фабричний" :) Як виявилося, нічого складного в його приготуванні немає. Найбільша складність полягає лише у тому, щоб дууууже тоненько розтачати тісто, не порвавший його. Детальний покроковий рецепт можна знайти тут. Ось така краса вийшла у мене:
 
 Смачного ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар